joi, 27 iunie 2013

Review: The Secret - Petite Angel Hand Cream

Buna fetelor!
Astazi vreau sa va vorbesc despre crema de maini The Secret - Petite Angel, o minunatie de crema. Intamplarea face ca si Dee sa va vorbeasca azi despre ea, asa ca va invit sa cititi si parerea ei.

Sa incepem cu inceputul - ambalajul este absolut adorabil! Divin de adorabil, zau!♥ Adica uitati-va putin la el: doi ingerasi simpatici foc pe-un fond albastru..albastrul cerului!♥ Imi place la nebunie, tocmai de aceea port tubuletul in geanta, il iau cu mine peste tot!


Apoi, dupa desigilare, m-a atras mirosul produsului - atat de delicat si de frumos! Cred ca stiti toate cremele acelea foarte parfumate, de care te saturi dupa o vreme fiindca le simti peste tot.. Ei bine, aceasta miroase tare frumos si delicat, cum am mai spus, e o placere si-un rasfat sa o folosesti.

Un mare plus il primeste datorita faptului ca se absoarbe foarte repede in piele, lasand-o catifelata si placut parfumata. Nu lasa pelicula de grasime sau alte senzatii neplacute.
Singurul lucru pe care as putea sa i-l reprosez ar fi cantitatea - 35ml. Mi-ar fi placut minim 100ml, sa ma pot bucura in voie de ea. :))
Totusi, nu va imaginati ca dupa 3 aplicari ramaneti cu tubuletul gol.. Este nevoie de o cantitate mica de crema, deci chiar si cei 35ml va vor ajunge destul timp.
Daca va tenteaza, crema poate fi comandata de pe Cosme-De, avand transport gratuit.
Pe mine ma tenteaza o groaza de produse de pe site, in special niste palete de farduri NYX.. Voua ce v-a atras atentia?

Va pup si va doresc o zi insorita!♥


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...